Algemene voorwaarden

 • 1. Bestellingen en Betalingen

  - Alle bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid en acceptatie.
  - Betaling dient te geschieden via de betaalmethoden die op onze website worden aangeboden.
  - Homestop Tegelwebshop behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren of te annuleren zonder opgaaf van reden.

 • 2. Verzending en Levering:

  - Homestop Tegelwebshop streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.
  - De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de omvang van de bestelling, evenals de verzendbestemming.
  - Leveringstermijnen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de verzendmethode en eventuele externe factoren.

 • 3. Retourbeleid:

  - Klanten hebben het recht om aankopen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits de tegels in ongebruikte staat zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.
  - Retourzendingen dienen vooraf te worden gemeld aan onze klantenservice en te worden voorzien van een retourlabel.
  - Homestop Tegelwebshop behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan onze retourvoorwaarden.

 • 4. Garantie:

  - Homestop Tegelwebshop biedt garantie op alle tegels conform de wettelijke garantievoorwaarden.
  - De garantie dekt fabricagefouten en materiaaldefecten, maar dekt geen schade als gevolg van onjuist gebruik, installatie of onderhoud.

 • 5. Privacy en Gegevensbescherming:


  - Homestop Tegelwebshop respecteert de privacy van onze klanten en verbindt zich ertoe om persoonlijke gegevens vertrouwelijk te behandelen.
  - Persoonlijke gegevens worden alleen verzameld en verwerkt voor het verwerken van bestellingen en het verbeteren van onze diensten.

 • 6. Toepasselijk Recht:

  - Op alle overeenkomsten tussen Homestop Tegelwebshop en de klant is het Nederlandse recht van toepassing.
  - Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.

 • Door het plaatsen van een bestelling bij Homestop Tegelwebshop ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden bijgewerkt en het is de verantwoordelijkheid van de klant om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact op met ons vriendelijke team van tegelexperts bij Homestop!

Neem contact op
Omhoog scrollen